Gerard van Daele verdient de Gouden JIRIZAAG van SLZ.

Gerard van Daele zet zich al 35 jaar in voor ’t Duumpje.

Hij knot wilgen, zorgt voor het onderhoud van het gereedschap en doet verschillende vogelmonitoractiviteiten. “Gerard heeft veel verschillende taken. Daarnaast is hij de altijd aanwezige behulpzame kartrekker. Bij de beoordeling voor deze prachtige prijs hebben we dit jaar mede gekeken naar een nieuw aspect namelijk de bijdrage aan de verbetering van biodiversiteit en de beleving van het Zeeuwse landschap. Vergeleken bij de twee andere kandidaten sprong Gerard er bovenuit”

Gerard bedankt!

Lees verder op https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/15167963/misschien-wel-het-mooiste-sinterklaascadeau-voor-gerard-van-daele-de-gouden-jirizaag

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.