Lezingen tijdens Landelijke dag Sovon

Praktische informatie Landelijke Dag

Zaterdag 27 november 10.00 – 16.00 uur was de online presentatie. Gemist ???

Tijdens de Landelijke Dag heb je een inspirerend lezingenprogramma gehad. Er werd gestart met het jaaroverzicht van 2021 en welkomstwoord door Sovon-voorzitter Edwin Kok.

Daarna waren de lezingen te volgen in drie livestreams op YouTube. In de link vind je achtergrond van de lezingen van die dag.   https://www.sovon.nl/nl/sprekers_LD

Lezingen van de Landelijke Dag

De Landelijk Dag is weer achter de rug. Lezing gemist? Geen probleem. Bijna alle lezingen zijn terug te kijken op ons kanaal op YouTube.

Ook al was het dit jaar opnieuw niet mogelijk elkaar te ontmoeten in Ede; met meer dan 25 lezingen over onder andere roofvogels, vogelbescherming, insectenetende vogels en veel nieuw verschenen boeken viel er veel te beleven op de online Landelijke Dag. Veel vogelliefhebbers waren er vandaag live bij. Wie de lezingen later wil bekijken, kan de lezingen vinden op ons YouTube kanaal.

Voor volgend jaar staat de Landelijke Dag gepland op zaterdag 26 november. We hopen natuurlijk dat het dan weer mogelijk is om elkaar te ontmoeten in de Reehorst in Ede.

 

 

Bron : Sovon