Visdiefjes | jeugd

De Visdiefjes is de jeugdnatuurclub van natuurbeschermingsvereniging ’t Duumpje en is voor alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar in West-Zeeuws-Vlaanderen.

Even voorstellen:
Dilia, Irene, Sabine, Reggy en Johnny zijn natuurgidsen/ouders bij ’t Duumpje. Zij vinden het erg leuk om regelmatig eens samen met kinderen er op uit te trekken. Lekker de natuur in! Er zijn zoveel mooie planten en dieren te zien en verder is het ook zo leuk om samen met andere kinderen naar buiten te gaan.
Je hoeft helemaal niets te leren, maar als je er iets van opsteekt dan mag dat natuurlijk wel.
Op de blog kun je zien waar we al eens geweest zijn en vaak kun je ook nog foto’s zien. Sommige kinderen vinden het zo leuk, dat ze iedere keer mee gaan.
We zitten nog boordevol ideeën, zoals een vlinderexcursie of nachtvlinders bekijken, op zoek naar vleermuizen, korvissen aan het strand, een drinkput onderzoeken, het schor en de slikken op, fossielen zoeken of in de herfst op zoek naar paddestoelen.
Als je zelf een leuk voorstel hebt, mail dat dan naar dilia.timmers@inter.nl.net

Wil je ook mee met de Visdiefjes? Meld je dan aan voor de volgende activiteit!
Dan weten we van te voren hoeveel kinderen mee gaan. Da’s altijd makkelijk.
Als je je eenmaal aangemeld hebt, krijg je automatisch een mailtje als de Visdiefjes er weer op uit trekken of als er iets bijzonders op de site te zien is.
Wil je vaker mee, wordt dan jeugdlid van ‘t Duumpje. Vermeldt je naam, adres en leeftijd. Jeugdleden tot 16 jaar betalen 7,50 per jaar. Je krijgt dan het verenigingsblad en je kunt ook deelnemen aan andere activiteiten van de vereniging.
Zijn je ouders al lid van ’t Duumpje? Dan ben jij vanzelf ook lid! Je hoef dan niet nog eens apart jeugdlid te worden.

Tot ziens bij de volgende Uitstap!
Dilia, Irene, Sabine, Reggy en Johnny

Contactpersoon: Dilia Timmers: dilia.timmers@inter.nl.net, 0115 402368