Gezocht donateurs Tuinproject 2023

Gezocht donateurs Tuinproject 2023

Binnen de grenzen van Groede treffen we de “ Tuinen van Groede”, een waar paradijs voor liefhebbers van biologische landbouw. De hier geteelde schone biologische groenten vinden hun weg naar restaurants en  jaarabonnement houders (€250 /jaar ).
Helaas is het zo dat deze lekkere biologische groenten duurder zijn dan de groenten uit de grootschalige landbouw . “Duurzaam Groede” start in 2023 een actie om deze biologische groenten gratis toegankelijk te maken voor streekgenoten met een smallere beurs, dit geld voor alle inwoners van de gemeente Sluis. Door de afstand tussen producent ( “ Tuinen van Groede “) en consument klein te houden, blijven kosten voor biologische groenten betaalbaar.

De kortste weg naar dit genot is het gratis beschikbaar stellen van uw jaar abonnement voor streekgenoten met een smallere beurs. Alle hulp is welkom dus ook publicatie.

Daarom vragen we  uw hulp voor de realisatie van 50 Tuinabonnementen

dat is totaal begroot op 50x€250 = €12.500 . 

Aan u als donateurs binnen de gemeente Sluis:

Wij vragen aan u, de donateurs, een Tuin-aandeel (€250 ) te kopen bij de
“Stichting Duurzaam Groede “ of een andere bijdrage te schenken via

( bank NL46RABO0127885579 tnv Duurzaam Groede , onder vermelding van “Tuinproject 2023” ).

De “Tuinen van Groede”( Scherpbierseweg 3 ) organiseert in de zomer van 2023
een tuinbezoek en een biologische maaltijd voor alle donateurs en presenteert
het resultaat van het Tuinproject 2023.

Beste donateurs, laten we onze streekgenoten met een smalle beurs verrassen met een jaarabonnement op de “Tuinen van Groede “. NB Het jaarabonnement op de Tuin geeft elke week van april t/m oktober recht op een voedseltas met biologische groenten voor 1 persoon, uit een gevulde groentetas eten we 3 dagen. Gezinnen met kinderen hebben recht op 2 voedseltassen.

Voor nadere informatie :
Ruud Muusze /Ellenstraat 2/ 4503 AE Groede/ ruudgroe@zeelandnet.nl