Planten werkgroep aanmelden

Hallo allen,

Een nieuwe lente, een nieuw geluid…. Het zijn de eerste regels van het beroemde gedicht Mei van Herman Gorter uit 1889. Maar ik vrees een beetje dat 2022 voorlopig nog niet direct een nieuw geluid zal laten horen. Corona zal zeker de komende tijd nog een flink stempel op het dagelijks leven blijven drukken. Dat betekent dat een fysieke winterbijeenkomst (het appeltaartmoment) van de plantenwerkgroep er vermoedelijk niet meer in zit.

Voor het veldseizoen 2022 ga ik er wel van uit dat er dan weer voldoende mogelijkheden zijn. Normaal ligt de vraag wat we in het veldseizoen gaan doen bij de winterbijeenkomst op tafel, maar omdat die komt te vervallen deze vraag dan maar via de mail gesteld. Dus als er wensen of ideeën zijn dan mag je dat laten weten. Dan kijk ik of dat ingepast kan worden.

Er staat in ieder geval 1 kilometerhok op de rol voor het Nieuwe Strepen.

Daarnaast is er ook een appgroep van de Plantenwerkgroep. Daarin worden floristische dingen gedeeld, maar kunnen we ook snel reageren als er bijvoorbeeld slecht weer op komst is voor een excursie en we de boel kunnen afblazen of verplaatsen. Zit je nog niet in de appgroep en wil je er graag in (voel je niet verplicht) dan kun je mij een telefonisch berichtje sturen naar 06 51589488.

Groeten,

Awie de Zwart