Ganzentelling

As. Zaterdag is de eerste nationale telling voor de slaapplaatsen van ganzen voor dit winterseizoen.  Dit jaar gaan we – naast de traditionele februari telling  –  ook deze telling van de Hooge Platen uitvoeren als vogelwerkgroep.

Alle geïnteresseerden graag verzamelen om 7 uur bij de parkeerplaats bij gemaal van Nummer Eén, waar we de groep zullen samenstellen voor “Gemaal Nummer Eén” en voor “Hogewegdijk/boven op de dijk-Hoofdplaat”. En er nog ruimte is voor vragen over de methodiek en praktische zaken. In aanvulling op andere jaren stel ik voor dat we rond 9.30 uur (of iets later als er nog steeds ganzen vliegen) gezamenlijk koffie drinken in De Vriendschap te Hoofdplaat om met degenen die dit willen en tijd hebben gezamenlijk de telling af te sluiten.  Hebben we meteen beeld van de eerste resultaten. 

Zondag is ook de reguliere ganzentelling van Sovon tijd dus om samen te komen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.