Opendag Gierzwaluwen 2022

Huub en Lucien (BMP-monitoren) nodigen u uit.

Voor alle belangstellenden laten we weten dat er aanstaande Woensdagavond en Donderdag overdag een inloop en kijkmoment is bij de voormalig Lutherse Kerk.

Plaats: Gierzwaluwen in Groede, Molenstraat 28.

Woensdag 22 juni 19.30u – 21.30u Presentatie en observatie live samen met vogelwerkgroep Mergus uit Brugge. Een overzicht van 10 jaar monitoren wordt toegelicht door Lucien Boerjan.

Donderdag 23-juni-2022 herhaling tussen 11.00u – 16.30u     Film, Presentatie en observatie live. Een overzicht van 10 jaar monitoren wordt toegelicht.

Geheel wordt opgeluisterd met Film, Presentatie, Gierende Zwaluwen en Koffie/Thee. Vrijblijvend bijdrage Gierzwaluwen.

  

U bent met het gehele gezin of vrienden van harte welkom. We zullen met u alle interesses ten aanzien van de Gierzwaluwen delen. Ook een mooi moment om te luisteren naar elkaars initiatieven. Zo zullen we “Het Vlaemsche Erfgoed” voor het voetlicht brengen waar we permanent aanwezig zijn met een presentatie over Gierzwaluwen op de Oost-Atlantische-Trekroute. Voorts zal Lucien u informeren met gegevens van de wetenschappelijk broedbiologie van Gierzwaluwen in Groede. Met Live beelden van de actuele nestkast situatie beleef u het allemaal mee. We zullen daarnaast aanwezig zijn met het succes van ons invoer werk als vogelwerkgroep met het Avifauna Zeelandica boek. En er zal inzage zijn in de Biografie van Gunther Prang initiatienemer van de Gierzwaluwnestkasten. Genoeg redenen dus  voor uw bezoek.

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.