De Kiekendieven hebben een splinternieuw bos aangeplant!

Op zaterdag 26 maart 2011 hebben de Kiekendieven samen met de Visdiefjes, de Stekkertjes (Steltkluut), de Gaaien (Steltkluut), Staatsbosbeheer, Kiwanis en Stichting Regenboogbos een splinternieuw aangeplant in de Braakman-zuid.
Stichting Regenboogboom zet zich in voor kinderen en hun ouders die te maken hebben (gehad) met ziekte, trauma of een handicap.
Samen met de kinderen planten ze overal in Nederland (regenboog) bossen aan en doen ze leuke dingen. Zo kunnen de kinderen hun moeilijkheden even vergeten. Deze keer mochten wij helpen om bij ons in de buurt zo’n bos aan te planten.
Eerst kregen we uitleg van de boswachters. Dan gingen we bomen planten en dat waren er ongeveer 1000, dat was een heel karwei. Om 16.00 uur gingen we weer naar huis. Iedereen kreeg een regenboogkristal mee als herinnering.

Dit bericht is geplaatst in Kiekendieven (jongeren 12-16 jaar). Bookmark de permalink.